Home > Toerusting > Activiteiten
Terug

PARTY! WITH THE KING?/Feest! Samen met de Koning?

Datum & tijd:Zondag 18 september, 19:00
Locatie:De Bolder
Voorganger:M.H.P. Warnaar (Thijs)
Bijzonderheid:Ontmoetingsdienst, Startzondag

Beschrijving

De ontmoetingsdienst op deze startzondag is door jongeren/tieners vormgegeven. Tijdens de zomerkampen hebben de 17 jarigen het thema bedacht en vervolgens de andere kampen gevraagd een bijdrage te leveren aan de invulling van de dienst. De gedachte achter het thema is dat 'de kerk' er vaak op wijst dat 'God helpt als het in het leven wat tegen zit'. Maar wat nu als je leven één groot feest is? Als het allemaal meezit en je geniet van je leven. Heb je God dan eigenlijk wel nodig? Hoe kun je gewoon genieten en tegelijk God dienen? Is het fout als je God er het ene moment wel bij wilt hebben en het andere moment liever even niet?
Jongerenwerker Thijs Warnaar zal in deze dienst het leven vergelijken met een (feest)taart. Is God dan het toefje op je taart? En kun je dat toefje er te pas en te onpas weer even afvegen?
Kortom: Hou je van God, van taart of van slagroom? Dan ben je van harte welkom zondagavond in de Bolder! Maar ook als je van jongeren houdt hopen we dat u/jij er bent. Ik (Thijs) bedoel daarmee dat het voor tieners/jongeren belangrijk is dat ouders/volwassenen samen met hen dit 'feest' willen vieren. ENJOY THE PARTY!
 

 

Collecte: St Oogappel