Home > Toerusting > Activiteiten
Terug

Dienst

Datum & tijd:Zondag 23 september, 19:00
Locatie:Zuiderhof
Voorganger:H.C. Mijnders (Henk)
Bijzonderheid:Opbouwdienst

Beschrijving

In de serie over het gebed staan we in deze dienst stil bij het aspect 'belijden'. Psalm 32 schildert het verwoestende effect van belastende geheimen in ons hart. En de psalm wil mensen verleiden eerlijk te worden naar God toe, maar dat is dan ook naar zichzelf toe en naar de mensen toe. De psalm moedigt daartoe aan door te schilderen hoe groot de bevrijding is die dan ervaren wordt. Psalm 32 is een psalm die wil onderwijzen in echt geluk, SV: welgelukzaligheid. Veel mensen zoeken vandaag 'happiness' en de stellige boodschap van het psalmboek is: die is werkelijk te vinden! 

Collecte: Stal 36

Timon Woongroep Stal 36 wil een thuis bieden voor jongvolwassenen (18-30 jaar) die tijdelijk een extra steuntje in de rug nodig hebben op weg naar hun zelfstandigheid.
Woongroep De Stal is gehuisvest in een sfeervol monumentaal pand in het hartje van de Zwolse binnenstad. In de gemeenschappelijke ruimte en in de ruime tuin is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten. De Stal is in 1985 opgericht als een leefgemeenschap en is sinds 2001 onderdeel van Timon.