Home > Toerusting > Activiteiten
Terug

Studieavonden CGK 20-30ers

Datum & tijd:Dinsdag 11 november, 19:30 - 21:00
Locatie:Noorderkerk

Beschrijving

Wil jij met God leven?


Wil je bezig zijn met vragen over status, omgaan met carrière, hoe dit vorm te geven in je dagelijks leven enzovoort?


Ben jij tussen de 20 en 30 jaar oud?


Heb jij er 5 dinsdagavonden in het najaar 2014 voor over om je met leeftijdsgenoten te verdiepen in wat goed leven is?


 


Studieavonden CGK 20-30ers


Schurende onderwerpen, diepgaande gesprekken en verhelderende thema’s.


Binnen onze gemeente is er in samenwerking met het leerhuis aanbod gekomen voor ‘jonge’ volwassenen, die volop in de wereld staan. Druk met werk, gezin, studie, sport of wat dan ook, tijd voor God is van levensbelang. Dagelijks leven met God vereist oefening en regelmaat, en daarom is het belangrijk om hierin elkaar op te zoeken. Samen mooie avonden beleven waardoor jij in je persoonlijk leven dichtbij God kan blijven, niet alleen op zondag maar juist ook doordeweeks. Dit is voor mensen tussen de 20 en 30 jaar.


Naast een introductie met de gehele groep hopen we om in kleine groepen de diepte met elkaar in te gaan aan de hand van het boekje ‘het goede leven’ van Reinier Sonneveld. We willen actuele thema’s behandelen als status, carriére, gezin etc. De ‘reeks’ beslaat 5 avonden waarvan 1 avond we een spreker uitnodigen. De avonden vinden plaats op dinsdagavond, in de Noorderkerk om 19.30. De data zijn hieronder vermeld. Indien je vragen hebt of je wilt opgeven mail dan naar: leerhuis2030@cgkzwolle.nl


30 september      


14 oktober


28 oktober


11 november


25 november


Aangezien wij verder willen met de organisatie willen we je vragen je snel op te geven, zodat wij een beeld hebben hoeveel mensen er interesse hebben (dit ivm gespreksleiding, ruimtes etc.).


We hopen je aanmelding snel te zien!