Home > Toerusting > Activiteiten
Terug

Dienst

Datum & tijd:Zondag 3 april, 19:00
Locatie:Zuiderhof
Voorganger:H.C. Mijnders (Henk)
Bijzonderheid:Opbouwdienst

Beschrijving

In het laatste gesprek van de opgestane Heer met één van zijn discipelen valt drie keer het woord 'liefde'. Daarmee is dit een echt stukje 'Johannes-evangelie', want in dat evangelie staat het woord 'liefde' inderdaad centraal. Maar als Jezus drie keer vraagt naar Petrus' liefde voor hem, wordt Petrus bedroefd. Haalt Jezus nu de pijnlijkste wond uit Petrus' leven weer open? Of mogen hier alle dingen meewerken ten goede, zelfs Petrus' grootste zonde?

Collecte: Medair

Binnen een halfjaar sloegen al meer dan 650.000 Rohingya op de vlucht uit Myanmar. Verschillenden van hen stierven tijdens de levensgevaarlijke vlucht naar buurland Bangladesh. De mannen, vrouwen en kinderen die de vlucht wel overleefden, hebben dringend hulp nodig.
Medair geeft noodhulp aan 120.000 Rohingya vluchtelingen die in vluchtelingenkampen leven in Bangladesh. Medair zorgt voor:
Opvang, eten en schoon veilig drinkwater
Medische zorg en sanitaire voorzieningen
Medair helpt lijdende mensen in afgelegen en verwoeste gemeenschappen over de hele wereld een crisis te overleven, op waardige wijze te herstellen en vaardigheden te ontwikkelen voor een betere toekomst.

Medair Nederland
Hardwareweg 2K
3821 BM Amersfoort

ING:
IBAN 2091
IBAN ING: NL52INGB0000002091
Ten name van: Medair Nederland, Amersfoort