Home > Toerusting > Activiteiten
Terug

Eerste ontmoeting lotgenotencontact weduwen en weduwnaars

Datum & tijd:Maandag 15 februari, 20:00 - 22:00
Locatie:Zuiderhof

Beschrijving

Graag willen we alle gemeenteleden die een partner verloren hebben, uitnodigen voor een eerste lotgenotenavond. Tijdens die avond willen we elkaar ontmoeten, bemoedigen en elkaar de hand reiken. We zullen ingaan op wat het verlies van je partner met je doet en hierbij gezamenlijk de bijbel openen. Daarnaast is er ruimte om jouw wensen en verlangens ten aanzien van een lotgenotencontactgroep met ons te delen. We zullen daar een vragenlijst voor op stellen. Het doel is om dit jaar een lotgenotencontactgroep van start te laten gaan voor weduwen en weduwnaars binnen en buiten de CGK. De uitkomsten van de enquête worden gebruikt als input voor de vorm en de inhoud van de lotgenotengroep.
Kijk je uit naar de ontmoeting met andere weduwen en weduwnaars en denk je graag mee over de lotgenotencontactgroep? Je bent van harte welkom.

Gastheer en gastvrouw: Wilco Kruitbosch en Solange Boasman
Via de mail kan jij je aanmelden bij Wilco Kruitbosch (wilco@kruitbosch.nl) of bij Solange Boasman (info@solangecoaching.nl). Ook met vragen over 15 februari as. kan je bij Wilco of Solange terecht