Home > Toerusting > Activiteiten
Terug

Dienst

Datum & tijd:Zaterdag 2 juli, 11:30
Locatie:De Hoofdhof Berkum
Bijzonderheid:Rouwdienst

Beschrijving

IN MEMORIAM Hendrik Hulshof (20 februari 1931 – 27 juni 2016.)

Het echtpaar Hulshof keerde in 2013 vanuit Hoogeveen weer terug naar hun vroegere woonplaats Zwolle. Daar woonden ze tot voor kort in een aanleunwoning van de Rivierenhof in de nabijheid van hun dochter en schoonzoon, de familie Goes. In de vorige maand maakte de toestand van broeder Hulshof het nodig dat hij werd opgenomen in het Zonnehuis, waar zijn vrouw vorige week ook een plek kreeg. Daar overleed hij, toch nog sneller dan gedacht, in de leeftijd van 85 jaar.Toen vorig jaar tijdens een bezoek het gesprek kwam op onze verwachting na het sterven ging de Schrift open bij 2Korintiërs 4 en 5: Wij weten dat, indien de aardse tent waarin wij wonen wordt afgebroken, wij een gebouw van God hebben, in de hemelen, niet met handen gemaakt, een eeuwig huis. In die verwachting heeft onze broeder geleefd en is hij gestorven. 

 

De dankdienst voor zijn leven zal worden gehouden op zaterdag 2 juli om 11.30 uur in de Hoofdhof, Kerkweg 26 te Zwolle-Berkum. Vervolgens zal de begrafenis om plm. 13.00 uur plaatsvinden op de begraafplaats Nieuw Bergklooster, Bergkloosterweg te Zwolle-Noord. 

Voorafgaand aan de dienst is er van 10.30 tot 11.20 uur gelegenheid tot condoleren in de kerk.

De dienst is mee te luisteren via kerkdienst gemist van de Hoofdhof, http://kerkdienstgemist.nl/assets/622229#.V3ZGVdSLTs0