Home > Toerusting > Activiteiten
Terug

Dienst

Datum & tijd:Zondag 26 februari, 10:45
Locatie:Zuiderhof
Voorganger:W.J. Plantinga (Wytze)

Beschrijving

Vandaag is er een themadienst van Hart voor de Wereld. Het thema is opstaan. We staan stil bij de start van de 40 dagentijd. Met de 40 dagenkalander van TEAR willen we u en jou niet alleen meenemen in de mooie kanten van het opstaan, maar bovenal ook laten zien hoe het vallen en de worsteling met jezelf, je omgeving of met God een essentieel onderdeel van het opstaan uitmaken.  

We onderzoeken welke plek Jezus heeft in ons leven, hoe je met vallen en opstaan jouw persoonlijke passie in God’s Koninkrijk kunt vinden en we dagen uit om een ontdekkingstocht aan te gaan over hoe u en jij  kunt opstaan en brenger van recht kan worden, dichtbij en ver weg. Op de woensdag na de themadienst begint de vastentijd en kun je starten met het lezen van de 40 dagenkalander. Voor meer informatie kijk op de homepage.

Collecte: 90 dagenproject

Vanaf 1 maart leven we in 40 + 50 dagen toe naar de uitstorting van de Heilige Geest. Eerst zijn er 40 vastendagen op weg naar Pasen en daarna 50 dagen op weg naar Pinksteren. In deze periode is er vanuit het Hart voor de Wereld & Huis van Gebed team een 90 dagenproject in onze gemeente. Om dit project voor iedereen mogelijk te maken wordt er op 19 en 26 februari gecollecteerd voor dit project. Je draagt niet alleen bij voor je eigen boekjes maar ook voor anderen. Wat meer binnenkomt gaat naar Pastor Joël en zijn project in Mathare Valley, de grootste sloppenwijk van Kenia. Meer informatie en een filmpje over dit doel onder nieuws.