Home > Toerusting > Activiteiten
Terug

Dienst

Datum & tijd:Zondag 13 augustus, 19:00
Locatie:Noorderkerk
Voorganger:H.C. Mijnders (Henk)
Naluisteren:Naluisteren

Beschrijving

In deze opbouw (leer-) dienst wordt een gevoelig thema aangesneden: het bijbelse perspectief op man en vrouw. Natuurlijk kan en mag in een dienst als deze niet 'het laatste woord' hierover gezegd zijn. Zeker niet in deze gezamenlijke diensten (NGK - GKV- CGK) nu na de laatste GKV synode het besluit om de ambten voor vrouwen open te stellen ook voor de nodige spanningen heeft gezorgd.  Maar het kan ook niet zo zijn dat bijbelgedeelten die over m/v spreken nooit aan bod komen in kerkdiensten. Ds. Henk Mijnders wil in deze leerdienst over 'wees elkaar onderdanig' laten zien dat er in de Bijbel verschillende perspectieven naast elkaar staan en dat er ook van een duidelijke ontwikkeling sprake is. Het wordt een strikt persoonlijk verhaal, ten dienste van de voortdurende bezinning.

Collecte: Schuldhulpmaatje

Wist u dat 25% van de Zwolse huishoudens risico loopt op problematische schulden of deze al heeft?
SchuldHulpMaatje kan helpen! Goed opgeleide vrijwilligers helpen om overzicht te brengen in inkomsten, uitgaven en eventueel onbetaalde rekeningen en helpen bij het maken van een plan voor een oplossing.
Met uw steun draagt u bij aan het voorkomen en oplossen van schuldenproblematiek bij Zwollenaren. Dank u wel!

Dit filmpje vertelt een persoonlijk verhaal van wat een Schuldhulpmaatje voor iemand kan betekenen. De moeite waard om te bekijken. https://youtu.be/vMK77Z29jO0