Home > Toerusting > Activiteiten
Terug

Dankdag - Kinderconcert met Elly & Rikkert

Datum & tijd:Woensdag 2 november, 15:00
Locatie:Verrijzeniskerk
Bijzonderheid:Dankdag

Beschrijving

Van harte welkom op het Kids in Actie concert met Elly & Rikkert. Samen met je (klein)kind luisteren naar duif Rainbow en oma Duif!

"Hallo lieve mensen, ik ben Elly en trotse oma van een aantal kleinkinderen. Ik geef mijn kleinkinderen graag mee dat we allemaal, jong en oud, iets kunnen betekenen voor een ander. Dat is ook wat Rainbow kinderen wil laten zien. Ik draag, samen met mijn man Rikkert, Kerk in Actie dan ook een warm hart toe." - Elly

In deze speciale dankdag-kinderdienst mogen we Elly & Rikkert ontvangen voor een speciaal eenmalig Dankdag-Kinderconcert voor ALLE kinderen in Zwolle. Dit concert is een gezamenlijk initiatief van de CGK, NGK I en II, GKv Koningskerk en Fonteinkerk en PKN Oosterkerk.

We bieden deze middagen gratis aan door de unieke samenwerking met Kerk in Actie en Zingenindekerk.nl. Toegang is vrij, maar er wordt gecollecteerd voor het thema 'Kinderen in de Knel' van Kerk in Actie. Daarmee willen we kinderen leren dat dat een manier is om onze dankbaarheid te laten zien!

Dit bijzondere concert is uitsluitend bestemd voor kinderen vanaf vier jaar en duurt maximaal 90 minuten. In verband met de rust in de zaal vragen wij je (klein)kinderen gedurende het concert bij je te houden en hen niet alleen door de zaal te laten gaan.  Bij voldoende medewerkers hopen we crèche aan te bieden aan de jongere kinderen.

Locatie: Verrijzeniskerk, Bachlaan 150

Reserveer GRATIS kaarten via www.zingenindekerk.nl

Kom vooral op de fiets!

Collecte: Kerk in actie: kinderen in de knel

Kinderen zijn kwetsbaar. Helaas worden zij maar al te vaak misbruikt of aan hun lot overgelaten. Kerk in Actie bestrijdt kinderarbeid en uitbuiting van kinderen en geeft straatkinderen, werkende kinderen, oorlogskinderen, gehandicapte en misbruikte kinderen de kans kind te zijn.