Home > Toerusting > Activiteiten
Terug

Psalm Pasen tour van The Psalm Project

Psalm Pasen tour van The Psalm Project
Datum & tijd:Zaterdag 6 april, 20:00 - 21:30
Locatie:Noorderkerk

Beschrijving

l eeuwenlang worden Psalmen gezongen. Liederen van de wereldwijde kerk. The Psalm Project bewerkt de bij velen bekende melodieën van het Geneefs Psalter tot hedendaagse composities. Daardoor wil The Psalm Project de Psalmen ook voor de toekomstige generaties levend houden en recht doen aan de vaak prachtige en bekende melodieën van het Geneefs Psalter. 

De concerten van The Psalm Project zijn inmiddels een begrip in Nederland. Met een eigentijdse vertaling van de psalmen worden de bezoekers getrakteerd op sfeervol en verrassend concert.

Op zaterdag 6 februari zal The Psalm Project in de Noorderkerk een prachtig optreden geven. Een Psalm variant van ‘The Passion’. Het lijdensverhaal van Jezus verteld, afgewisseld met Psalmen. Eenvoudig en verrassend! U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom in de Noorderkerk. Het concert start om 20.00 uur. 

Jong en oud zullen aangesproken worden door prachtige liederen die de band ten gehore zal brengen. Het geheel wordt afgewisseld met verhalen, luisterliederen en momenten om mee te zingen.

Het concert duurt ongeveer anderhalf uur. Reserveer uw kaarten via www.zingenindekerk.nl

Dit concert  organiseert cluster Vieren samen met Kerk in Actie