Home > Toerusting > Activiteiten
Terug

Startavond Youth

Datum & tijd:Maandag 30 september, 18:00 - 21:00
Locatie:Noorderkerk

Beschrijving

Bij Youth draait het om gezelligheid, maar ook om diepgang in jouw eigen vragen over het geloof. We eten samen, zodat we elkaar beter leren kennen en het over van alles en nog wat kunnen hebben. Daarnaast gaan we met elkaar in gesprek over het geloof en wat dat voor iedereen betekent, of je nou gelooft of niet. We gaan samen terug naar de basis van het geloof en we zoeken naar antwoorden over een persoonlijk geloofsleven. Dit jaar gebruiken we net als voorgaande jaren de cursus Youth Alpha. Hierbij behandelen we onderwerpen zoals ‘Wie is Jezus’, ‘Bidden: waarom en hoe’ en ‘Wie is de Heilige Geest en wat doet Hij’. We zoeken hierbij naar de waarheid voor de jongeren en hun eigen mening hierin. Kortom, Youth Alhpa is een plek waar de jongere zichzelf kan zijn en op een relaxte manier kan praten over het geloof.

Een aantal jongeren heeft al een aantal keren Youth Alpha gevolgd. Hierom hebben we dit seizoen weer een nieuw concept! Voor dit nieuwe concept is het goed om naar de startavond te komen, waarbij we alles zullen uitleggen. Uiteraard organiseren wij ook ‘gewoon’ Youth Alpha.
Youth start maandag 30 september en is daarna wekelijks op maandag om 18:00 in de Noorderkerk. Alle jongeren van 15 t/m 23 (iets ouder of jonger mag ook) is van harte uitgenodigd om te kijken of Youth wat voor ze is! Voor vragen (of als je je al wilt opgeven) kan je mailen naar yazwolle@gmail.com.
Kort gezegd: wil je kennismaken met het geloof of diepgang in jouw geloof op een relaxte manier: wees welkom de 30ste!

Mocht je willen weten wat we doen: elke week op maandagavond zitten wij in de Sally O’Briens vanaf een uurtje of half 9! Schuif dan gerust aan om met ons een drankje te doen en kennis te maken. We zitten dat ook nu al, dus schuif ook gerust voor de startavond aan (bijvoorbeeld aanstaande maandag al).