Home > Toerusting > Alpha

Alpha


 

 

Heb je vragen over het christelijke geloof en wil je hier op een ontspannen manier meer over weten? Kom dan naar de Alpha cursus. Alpha is voor iedereen die opzoek is naar waar het in dit leven om draait.
 

 

 

 

 

Er zijn 2 mogelijkheden om Alpha te volgen:

Woensdagavond-Alpha


Deze Alpha bestaat uit 10 avonden en een weekend halverwege de cursus. Elke Alpha avond beginnen we met lekker eten. Aansluitend is er een inleidend praatje over het christelijke geloof en dit bespreken we daarna in een kleine groep. Hier heb je alle ruimte om je vragen stellen en je menig te delen, zoveel of zo weinig als jezelf wilt.

We starten 25 september 2019 weer met een nieuwe cursus op de woensdagavond in de Verrijzeniskerk (Bachlaan 150). Zet hem alvast in je agenda!

Zondagmorgen-Alpha


Deze Alpha wordt op zondagmorgen gegeven in de Verrijzeniskerk (Bachlaan 150). We beginnen om 11.00 uur met samen koffie/thee drinken. Dan is er een inleidend praatje over het christelijk geloof en bespreken we dit in kleine groepjes. Na afloop is er een gezamenlijke lunch.
Kinderen kunnen tijdens het praatje en het gesprek in kleine groepjes naar de oppas of kindernevendienst, die er is omdat er dan ook een kerkdienst is in de Verrijzeniskerk.

Deze zondagmorgen-Alpha start 22 september 2019. Een mooie optie als je op woensdagavond niet kunt of het lastig vindt oppas voor de kind(eren) te regelen.

Alpha is vrijblijvend en gratis, we vragen alleen een kleine vergoeding voor het eten.

 Voor meer informatie of wil je je opgegeven?
 kijk op: alpha cursus, mail: alpha@cgkzwolle.nl of bel Jan-Willem Harwig (06-51912375)

Aanmelding Alpha cursus

Wil je je aanmelden voor de Alpha cursus, vul dan onderstaande velden in.