Home > Toerusting > Marriage Course

Marriage Course

Weet jij wat je partner écht wil? En hoe ga je eigenlijk om met je ouders en schoonouders? Op de Marriage Course verdiep je je relatie aan de hand van deze thema’s. Andere onderwerpen die langs komen zijn bijvoorbeeld ‘communiceren’, ‘oplossen van conflicten’, ‘vergeven’ en ‘goede seks’. Je eet samen met de andere echtparen en daarna praat je als stel door met elkaar aan de hand van een cursusgids. De Marriage Course is een investering in je huwelijk. En dat geldt niet alleen voor pasgetrouwde stellen. Ook echtparen die al jaren getrouwd zijn geven vaak aan dat zij deze cursus al veel eerder hadden moeten doen. "Deze cursus heeft ons huwelijk weer in het rechte spoor gebracht. Het is een echte aanrader voor je relatie en bovendien heel gezellig", zegt deelnemer Rik.

Samen eten, luisteren naar inleidingen en als stel samen oefeningen doen.

Meer informatie bij Jan en Hilma Nieuwenweg, (038) 4541722 of  janenhilmanieuwenweg@gmail.com

De Marriage Course wordt gehouden op 7 donderdagavonden en start jaarlijks in maart en in september. De eerstvolgende Marriage Course start op 26 september.

Voor stellen die op het punt staan te gaan trouwen is er de Pre-Marriage Course. Dat zijn drie avonden, waarin wordt doorgepraat over allerlei onderwerpen die beginnende stellen raken.

Wil je meer informatie? Of wil je je aanmelden? Stuur dan een e-mail.
 janenhilmanieuwenweg@gmail.com